jueves, 13 de octubre de 2011

L'any que ve serà millor

A vegades, les perspectives d'una funció, porten a prendre actituds davant aquestes obres que no ens deixen captar tot el que se’ns ofereix. Aquesta potser es una d'aquestes obres, que inciten, sota la presentació de comèdia a tenir una presencia menys "erudita" amb el que anem a veure. "Craso error". certament, "L'any que ve serà millor" es una comèdia que busca el divertiment, el somriure i el riure franc en totes les seves propostes i darrera un seguit de números que entrelliguen les tristes vides de 4 dones amb punts de vista i situacions diferents, hi han reflexions que potser el dinamisme de l'obra no deixar pair, però que son plat que deixa bon regust "postrer".
Acció desenfrenada, diàlegs vius i situacions a vegades bojes, però que , tot i la visió femenina, no feminista, son d'aplicació en allò que ens ateny, també als homes. Destacar a Alba Florejachs per sobre de les demés sense menys prear la feina de les seves companyes de repartiment.
Altament recomanable per una tarda de bon i divertit teatre.
Ah¡¡ Per cert. M'agradaria comentar un aspecte que es divertit si més no. Sempre m'agrada definir el teatre dels diumenges, com les funcions de les iaies, perquè es quan més en trobo als teatres. Aquesta situació crea una atmosfera , jo diria , que ...casolana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario