sábado, 29 de septiembre de 2012

TOTAL RECALL

Aquesta es la viva demostració de que sovint, lamentablement massa sovint, els crítics de cinema son una colla de cantamanyanes i que les seves frustracions, manies i fòbies les transmeten a l'hora de fer les valoracions i crítiques d'una obra. Inclòs arribo a dubtar que moltes d'elles no estiguin fetes amb l'Ipaad a la falda des de casa, veient els "trailers".
Tenia una tasca feixuga aquesta pel.lícula, amb comparació amb l'original, que sense saber exactament perquè s'ha convertit en una obre de culte (caldrà revisar aquest concepte).
Per mi la valoració es molt bona, una atmosfera més a lo Blade Runner, on sempre plou i tot es fosc i un argumentari, ben lligat oferint variacions respecte a l'original que donen moltes possibilitats.
A tenir en compte en especial el final, donat els temps que vivim, la colònia, que està explotada i amenaçada contínuament per la metròpolis, aconsegueix la llibertat just avanç de ser envaïda per l’exèrcit opressor.....not coment.
Apa , agafeu les crispetes (de casa que estan molt cares) i al cinema que si agafeu un passi tipus Yelmo cines, per 5,5 € teniu pelis i el més d'octubre sessions de pel.lícules dels últims 9 mesos a 3€. NO HI HA EXCUSA.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario