lunes, 2 de enero de 2012

2012 BON ANY PER TOTHOM

Comença un nou any ple d'il.lusions, desitjos i esperances....una mica monya? Si però a vegades toca.
Es bo començar l'any amb música i ja comença a ser una tradició, fer ho a la Jazz cava de Terrassa, on sempre, la tarda del dia 1 de gener, s'acostuma a oferir un concert de jazz-amable, i que sempre presenta o un dels grups reconeguts del país o un grup-puzzle, format per músics destacats de les formacions que omplen el país de bona música.
En aquest cas, sota el nom de Campanades Jazz Band, ens van muntar un sextet espectacular amb noms destacats com el mestre Josep Mª Farràs, el contrabaix Artur regada de la Vella, l'Oscar Font, trombó de la Locomotora, Oriol Romaní reputadíssim clarinetista, Adrià Font a la bateria, com des de fa 35 anys i Federico Mazzanti, a qui desconeixia i que em va causar una gran sorpresa per la seva sobrietat al piano.
Música a dojo, fent un recorregut per els ritmes més animats del jazz des de el ragtime, fins a espirituals, tot amanit amb els tocs d'humor de l'Oscar Font i les seves divertides adaptacions en català dels clàssics.
La jazz cava es un espai que sobte per la seva confortabilitat i on anar a prendrà una copa i sentir bona música es un tot un i que sovint es dels llocs oblidats a l'hora de les recomanacions de lleure... potser ja els hi va be ... jajajaja.
El cert es que sempre es un plaer anar-hi.
A millorar... podrien fer “mojitos i caipirinhas” i les entrades per caixer o internet seria una millora interessant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario