sábado, 14 de enero de 2012

ES CAR EL TEATRE??

Sovint, el fet que vagi a varies inclòs moltes funcions de teatre, fa que rebi alguns comentaris sobre el cost que suposa poder fer-ho. Per suposat, anar al teatre es car, molt més que el cinema, per exemple. Això comparant entrada per entrada. Ara, jo us faré una reflexió i una invitació.
La reflexió es que es valori la feina del teatre en ver a la feina del cinema, no el cost que representa portar al efecte cada una de les obres, sinó la feina que representa pels actors teatrals, el posar-se al judici públic cada una de les funcions que puja el teló tinguin 1000 espectadors o 10 com a mi m'ha passat anar a funcions on estàvem en família.
La invitació es per desmentir el considerat preu alt del teatre.
Us invito a fer-vos mecenes del teatre Romea. Ser mecenes d'or comporta un cost de 380,00 € anuals i com a contrapartida a banda de la satisfacció de ajudar a mantenir el teatre català, hi han dues entrades per cada una de les funcions dels teatres Romea, La Villarroel, Goya i Comtal, a banda de diferents activitats, tallers i conferències sempre interessants.
Si feu números veureu que ja no hi ha diferència amb el cinema, això si, sense crispetes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario