lunes, 26 de septiembre de 2011

Los Miserables (24/09/2011)

Vaig poder assistir a una de les representacions prèvies de Los Miserables al Barcelona Teatre Musical, amb la prevenció que sempre em provoquen les funcions musicals i més encara quan la versió original està traduïda. Cal dir que es una funció estructurada en la grandiositat d'un muntatge del que fa 25 de la seva estrena i que això sempre comporta l'efecte comparatiu. Dir que les 3 hores que dura la funció, (descans inclòs) passen plàcidament, degut a una posta en escena que permet la presentació dels diferents números sense temps morts entre ells. Considerant la novel·la d'on prové la funció, té un gran mèrit aquesta presentació, que dona agilitat i vivesa. Els actors poc coneguts per el gran públic, mostren les seves condicions ben guanyades en currículums extens en el mon de la lírica i dels espectacles musicals.
Destacar a banda de Gerónimo Rauch (Valjean), a Ignaci Vidal en el paper de Javert i a Enrique R.del Portal en el paper còmic de Thenartier que donen una força especial als seus papers.
Com a menys positiu, lamentar que la representació, no aconsegueix aquest "in crescendo" que et porta al final d'una funció a la necessitat d’aixecar-te a aplaudir als actors.
Bona funció, recomanable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario