lunes, 19 de septiembre de 2011

Terra Baixa

Terra Baixa per La Fura (Biblioteca de la Generalitat)
 
 
Potser el temps de la Fura, on els seus espectacles m,arcaven tendència a tot el país, ha passat o potser, aquesta adaptació del text d'Àngel Guimerà, és tant sols una excusa publicitària lligada a la Telesèrie de TV3 que s'estrena el dia 11 de setembre.
 
La veritat es que es troben a faltar alguns dels trets diferencials de la companyia. En un espai escènic compartit per l'obra, els actors i el públic, es desenvolupa la trama amb interacció amb les imatges de video provinents de l'esmentada telesèrie.
 
 aquesta interacció, potser per mancança de mitjans econòmics, té algunes desincronitzacions entre els diàlegs i les imatges, que podien estar més acurades.
 
La sonorització de la sala es deficient, i en alguns moments, en especial en el paper de la Marta, hi han dificultats per sentir-la bé.
 
Sobre la feina dels actors, el fet de posar-se devant del públic, ja és en si, condició de la màxima valoració, tot i que en el cas del paper d'en Manalic, el record ens porta a l'Enric "Manalic" Majó, de fa casi 30 anys i això ens el fa trobar-lo "tou".
 
Poser si roda més, s'ajusten aquestes disfuncions, que deixen aquest regust de boca.
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario