martes, 13 de marzo de 2012

Racons de la Costa Brava

Fa un temps, en un comentari dins d'aquest blog, us vaig recomanar el Restaurant León de Llafranc. Avui em ve de gust fer-vos una recomanació d'un lloc emblema de la Costa Brava, de la zona més anomenada, del bressol de l'havanera. Un lloc on s'han reunit i es reuneixen tots aquells amants de l'havanera, el valset i els ritmes cubans. Un lloc on s'han format els més coneguts grups d'havaneres del país i que segueix sent, tot i el canvi de local i el augment d'espai, un racó entranyable, confortable i on et sents tractat com a casa.
Es tracta de La Bella Lola a Calella de Palafrugell. Dirigit amb a mestre per en Paco, podreu trobar refugi les fredes nits d'hivern i poder gaudir de sessions d'havaneres acompanyades de ron cremat o d'un mojito, les nits dels dissabtes.
Des de les torrades d’embotits, als pastissos freds, als peus de porc, les mandonguilles amb pèsols, els calamars farcits o les croquetes de carns d'olla.
Ah¡¡ No voldria passar per alt, que també es la catedral on ens reunim els "feligresos" les nits de Barça, intentant que el sopar vaigi avall.
No deixeu d'anar-hi.

IMPRESCINDIBLE

No hay comentarios:

Publicar un comentario