lunes, 26 de marzo de 2012

VALLPARADIS COM CADA ANY.

Quan l'hivern encara es viu i alguns dies s'albira la primavera, es quan en el marc del Festival de Jazz de Terrassa, organitza el tradicional picnic de Vallparadis. Per qui no ho conegui us diré que el nom no enganya. Es exactament això, tirats a la gespa (cada cop menys gespa i més terra) en el parc de Vallparadis, assistim al ja tradicional concert on La Locomotora Negra obre la jornada i seguit dues actuacions més la completen. Tirats sobre mantes i lones, gaudim de la música i fem un entrepà o els mes agosarats, carreguen amb la nevera i la bossa i treuen la truita, el pollastre arrebossat i fins hi tot el vermut i el sifó.
Després sota el solet i engronxat per la música una migdiada i la sensació de que el país està ple d'actes culturals i lúdics que tant sols demanen les ganes de participar hi i el qui ho vulgui, una bossa amb un entrepà i una cervesa.
Cal dir que no sempre ha estat així i que en anys passats on la data de celebració era anterior en el més de març i el temps no acompanyava, la musica es gaudia embolicat amb una manta, un barret de llana i una bufanda...amb el “bocata” i la cervesa.
No ho oblideu, el proper més de març torna Vallparadis, com ja fa molts anys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario